Često postavljana pitanja

Gde se nalazite?

Mega Home Center Cash & Carry objekat br.1 nalazi se u Beogradu, naselje Leštane, ulica Kružni put br.114a. Detaljan prikaz na Google mapi imate u odeljku ’’ Kontakt ’’.

Koje je vaše radno vreme?

Mega Home Center Cash & Carry objekat br.1 u Beogradu, naselje Leštane, ulica Kružni put br.114a, radi svaki dan, ponedeljak-nedelja, od 8.00č do 21.00č.

Da li je moguće plaćanje platnim karticama?

U našem Cash&Carry objektu moguće je plaćanje sledećim platnim karticama: Visa, Master, Maestro, DinaCard, UnionPay, UnionPay International

Da li je moguće kupiti on-line sve iz vaše ponude?

Veći deo naše ponude je moguće kupiti preko ’’Mega On-line Shop-a’’, osim osetljivih, lako lomljivih i kabastih artikala. U odeljku ’’ Asortiman ’’, pored svake vrste artikla imate naznaku “ posetite Mega On-line Shop “ za artikle koje možete kupiti on-line, odnosno “ kupovina u Mega Home Center “ za artikle koji se isključivo preuzimaju u Mega Home Center.

Da li imate obezbeđen parking?

Za sve naše kupce imamo obezbeđeno dovoljno parking mesta sa direktnim pristupom u objekat. Objekat i parking su u istoj ravni, tako da robu koju ste kupili i vozite je kolicima, možete sa kolicima lagano doći do svog automobila.

Da li imate ulaz za invalide?

Naš objekat je prilagođen invalidima, posebno onima koji su u kolicima, jer nam je objekat u ravni sa dvorištem i parkingom ispred objekta.

Koliko garancija važi na tehničku robu?

Garancija na tehničku robu zavisi od dobavljača, ali za većinu naše tehničke robe, a posebno malih kućnih aparata garantni rok je minimum dve godine.

Gde se nalazi parking za profesionalnce kupce i gde se vrši utovar robe?

Parking za profesionalne kupce ja na istom mestu gde i za regularne kupce, stim što se utovar veće količine robe vrši preko teretnog ulaza, koji je odmah do glavnog ulaza za kupce.

 

Ukoliko vaš odgovor niste pronašli među gore navedenim, budite slobodni da nas pozovete na telefone: 011/80-30-990, 064/12-54-880 ili nam pošaljite e-mail na adresu: mhcsrbija@gmail.com.
Imate mogućnost da pratite naš Facebook i Instagram profil i da nam pišete preko društvenih mreža ukoliko imate pitanje o proizvodu ili usluzi.
X