Zaposlenje

 
Mega Home Center je pre svega jedna velika porodica i smatramo da je svaki zaposleni, bez obzira na njegovu radnu poziciju, podjednako važan u ostvarivanju naših ciljeva.
Trudimo se da našim zaposlenima pružimo najbolje uslove za rad, da u našoj industriji budemo u samom vrhu po pitanju zarade, kao i da omogućimo uslove za kontinuirano učenje i trening, sve u cilju povećanja efikasnosti i efektivnosti našeg posla, jer na taj ostvarujemo dvostruki benefit, pre svega vrhunska usluga za kupca, a zatim i zadovoljstvo naših zaposlenih.
Mega Home Center je kompanija koja rapidno širi svoje poslovanje u Srbiji, stalno je u potrazi za novim objektima i ljudima.
Pozicije koje su stalno otvorene u Mega Home Center: Prodavac/Kasir, Magacioner, vozač, administrativni radnik, radnik u departmanu za marketing, finansijski administrator, komercijalista, radnik u nabavci.
Vašu radnu biografiju možete poslati na email adresu: mhcsrbija@gmail.com.
Imate mogućnost da pratite naš Facebook i Instagram profil i da nam pišete preko društvenih mreža ukoliko imate pitanje o radnoj poziciji koju smo oglasili.

POGLEDAJTE OTVORENE POZICIJE ISPOD TEKSTA

X